Pages

Thursday, February 27, 2014

HARGA BARU HERBA MAHARANI MULAI 1 JAN 2014

PENGUMUMAN :

Harga Herba Maharani telah di naikkan oleh pihak syarikat kepada harga baru RM 88 sekotak mulai 1 Januari 2014.

Sekiranya tuan/puan berurusniaga dengan penjual/pengedar yang menjual dengan harga yang lebih rendah, maka kemungkinan besar tuan/puan membeli produk Herba Maharani Tiruan.

Dapatkan yang asli/tulen keluaran Syarikat Hai-O Marketing sdn. bhd.


Harga Sekotak Herba Maharani RM88.00 Sahaja
Kos Penghantaran RM6

*** penghantaran PERCUMA sekitar Kajang, Bangi, Putrajaya DENGAN pembelian melebihi 2 kotak


PENGEDAR DIPERLUKAN
( PART-TIME @ FULL-TIME )

GANJARAN MENARIK MENANTI ANDA..

HUBUNGI SEGERA KAK AYU ( sms / whatsapp ):
019 - 3881209

Wednesday, June 26, 2013








.... ANDA PATUT MENCUBANYA ...


Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boleh call/sms/whatsapp

Kak Ayu : 019.388.1209
En Zaid : 013 - 6940 500


Harga Sekotak Herba Maharani RM88.00 Sahaja
Kos Penghantaran RM6



Wednesday, June 27, 2012

Cara Guna Pil Herba Maharani



Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.


Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).

Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.

Tapi kalau nak makan malam pun boleh.


Makan mestilah bersama air suam.

Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)

Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.


Harga Sekotak Herba Maharani RM88.00 Sahaja
Kos Penghantaran RM6


Saturday, August 13, 2011

Herba Maharani | Membantu Mendapatkan Zuriat ( Anak )



Assalam semua ...

Keluarga bahagia adalah idaman semua orang, namun ada juga pasangan yang masih belum diberikan rezeki untuk menimang cahaya mata ( anak ).. Oleh itu kita perlulah sentiasa berusaha untuk mencari penawar atau petua agar impian memiliki zuriat akan tercapai..

Dengan mengamalkan pemakanan Herba Maharani, insyaAllah impian saudara/i untuk menimang cahaya mata akan menjadi kenyataan... Cubalah dan amalkanlah...

Berikut adalah antara testimoni yang telah berjaya mendapatkan anak .. Alhamdulillah




Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.


Harga Sekotak Herba Maharani RM88.00 Sahaja
Kos Penghantaran RM6



Thursday, June 9, 2011

Herba Maharani : Wanita Penentu Kebahagiaan RumahTangga





maka cepat2 dapatkan Herba Maharani....
Anda patut cuba, InsyaAllah suami sentiasa di sisi...



Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.


Harga Sekotak Herba Maharani RM65.00 Sahaja

Link

Tuesday, May 17, 2011

HERBA MAHARANI : Hubungan Makin Intim


LAGI TESTIMONI HERBA MAHARANI 7





.... ANDA PATUT MENCUBANYA ...


Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.
En Zaid : 013 - 6940 500


Harga Sekotak Herba Maharani RM88.00 Sahaja
Kos Penghantaran RM6






Tuesday, May 3, 2011

HERBA MAHARANI : TANYA PAKAR - ATASI MASALAH PERIOD



MASALAH PERIOD

Saya 24 tahun, ketinggian 163cm berat 61kg. Baru berkahwin 3bln yg lalu. Sejak pertama kali datang period sehingga kini period sy tidak teratur. saya telah pun berjumpa doktor dan membuat pemeriksaan. saya sihat dan tidak ada masalah apa-apa di dalam perut.

Namun begitu doktor ada memberitahu bahawa saya mempunyai masalah hormon tidak balance.period saya bermula dgn keputihan berwarna coklat dan hitam, darah tidak banyak dan berakhir dgn keputihan berwarna coklat.

Apakah yg harus saya lakukan untuk balancekan hormon saya memandangkan saya dalam usaha untuk mengandung dan mendapatkan cahayamata dengan cepat.



Chinese physician berkata:
Cik,

Terima kasih atas emel anda.
Anda boleh mencuba Herba Maharani. Ia mengandungi ayam hitam (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya. Bahan utama produk iaitu Gallus Gallus Domesticus dan Cornu Cervus Nippon memperkuatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin.

Herba Maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain). Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas.






.... ANDA PATUT MENCUBANYA ...

Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.
En Zaid : 013 - 6940 500


Harga Sekotak Herba Maharani RM65.00 Sahaja


Wednesday, April 27, 2011

HERBA MAHARANI : ATASI MASALAH SUKAR HAMIL



FAQ213:
Sya Says:
December 12th, 2010 at 11:25 pm

Hai ..saya telah berkahwin selama 5 tahun dan masih belum mempunyai cahaya mata sehingga kini kerana saya menghidapi ketumbuhan di ovari iaitu “Choclate Cyst”. Saya telah 3 kali membuat pembedahan untuk membuang cyst tersebut. Oleh kerana itu, saya telah hilang daya selera makan, kerapkali sakit perut sewaktu kedatangan haid setiap bulan. Saya memohon sekiranya tuan/puan dapat membantu saya, apakah cara-cara untuk membuang cyst tersebut selain daripada pembedahan. Adakah dengan cara mengambil ubat dari herba Cina dapat membantu saya. Jika ya apakah ubat yang harus saya ambil. T.Kasih



Chinese physician jawab:
Hai Cik Sya,
Untuk masalah sakit ketika haid, anda boleh mengambil produkl Herba Maharani. Nama produk Maharani adalah Peking Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan.
Ia mengandungi pati ayam hitam (Gallus Gallus Domasticus), Cornu Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya.

Antara fungsi-fungsi Herba Maharani adalah:
1) Melancarkan peredaran darah.
2) Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid.
3) Melegakan masalah wanita seperti kedatangan haid yang tidak tetap, sakit haid, dan mengaktifkan hormon tubuh.
Cara pengambilan Herba Maharani yang standard adalah:
· 1 biji bola setiap hari selama 6 hingga 10 hari berulangan setiap bulan. (pastikan kebersihan haid)
· Hentikan sementara selepas 6 hari dan sambung semula selepas kedatangan haid yang seterusnya pada bulan depan.
Untuk pengetahuan anda, herba Maharani tidak diambil sewaktu kedatangan haid.
Jika anda terasa panas badan atau kerongkong terasa kering selepas mula makan, anda boleh mengurangkan pengambilan menjadi satu /separuh biji bola (25 pil hitam yg kecil).
Elakkan mengambil makanan yang sejuk seperti tembikai dan salad semasa mengambil Herba Maharani.
Keberkesanan Herba Maharani boleh dirasai selepas anda terus mengambil produk ini selama 2/3 bulan.
Jika anda ingin mengambil ubat herba cina, sila berjumpa phycision di kedai ubat.

sumber : Chinese Medicine Advice


.... ANDA PATUT MENCUBANYA ...

Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.
En Zaid : 013 - 6940 500


Harga Sekotak Herba Maharani RM65.00 Sahaja



HERBA MAHARANI : ATASI MASALAH HAID YANG TAK TERATUR



FAQ 230:
reyna Says:
March 15th, 2011 at 12:36 pm

Saya mengalami masalah haid yang tak teratur (2-3 bulan sekali br dtg haid yang sedikit) tapi semenjak saya mengamalkan ubat (dr syarikat yg lain) haid saya datang setiap hari dlm kuantiti yang sedikit/berketul tanpa henti dan ini juga adalah satu keadaan yang tak normal. Apa yang peru saya makan untuk stabilkan haid saya supaya ia regular? Pls advice.
Terima kasih.

Balasan kami:
Produk pil maharani (Beijing Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan) yang kaya dengan pati ayam hitam sangat sesuai untuk anda kerana ia berfungsi untuk melancarkan peredaran darah, menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur.
Cadangan pengambilan adalah sebiji bola sehari (pecahkannya dalam terdapat beberapa biji kecil), ambilnya selama 6 hari berterusan sebaik saja haid anda habis.
Sebarang pertanyaan anda amat dialu-alukan.


.... ANDA PATUT MENCUBANYA ...

Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.
En Zaid : 013 - 6940 500


Harga Sekotak Herba Maharani RM65.00 Sahaja



Tuesday, April 26, 2011

HERBA MAHARANI : ATASI MASALAH SUKAR DAPAT ANAK


Women’s Problem

FAQ1:
Siti says:
January 19th, 2007 at 5:09 pm

Saya berumur 30 tahun, telah 5 tahun berkahwin, tidak menjalankan pencegahan hamil, tetapi sampai hari ini masih tidak dikurniakan cahaya mata. Adakah Beijing Tezhi Bai Feng Wan (Herba Maharani)dapat mengatasi masalah ini?
Physician answers:

Pertama, anda harus menjalankan pemeriksaan badan yang terperinci, bersama dengan suami anda (kerana 40% masalah kemandulan berpunca daripada pihak lelaki). Jika tiada masalah bagi kedua-dua pihak, saya mencadangkan anda mengambil Tezhi Bai Feng Wan ( Herba Maharani ) manakala suami anda boleh mengambil Euryco. Ini akan menambahkan kebarangkalian kehamilan anda.
More details:
Beijing TongRenTang Te Zhi Bai Wan ( Herba Maharani )
Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya.
Produk Keluaran Beijing TongRenTang
- TongRenTang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun
- Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada kerabat Maharaja semasa Dinasti Qing
- TongRenTang Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai “Produk Terkenal di China” pada tahun 1994
Diiktiraf sebagai “Spesis Ubat Herba yang Terpelihara” pada tahun 1998

Mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan IFANCA.
Fungsi-fungsi:
- Melancarkan peredaran darah
- Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid
- Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan
- meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan
- menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
- menyuburkan badan selepas bersalin

Euryco
100% ekstrak daripada herba tradisional, Tongkat Ali atau nama saintifiknya Eurycoma Longifolia Jack.
Tongkat Ali, herba tradisional dalam Hutan Hujan Tropika di Asia Tenggara, penggunaannya adalah meluas dan terkenal sejak berkurun. Secara tradisional, ia digunakan untuk meningkatkan tenaga golongan lelaki, menguat dan menyuburkan badan, menghilangkan kepanasan serta mencegah malaria
Fungsi-fungsi:
- meningkatkan daya tenaga lelaki
- mengelakkan keletihan
- memperkuatkan fungsi kulit, otot dan rangka tulang
- memperkukuhkan sistem imunisasi badan dan daya penyembuhan
- menurunkan kepanasan dan mengelakkan malaria


sumber : Chinese Medicine Advice



.... ANDA PATUT MENCUBANYA ...

Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.
En Zaid : 013 - 6940 500


Harga Sekotak Herba Maharani RM65.00 Sahaja

Monday, April 25, 2011

TESTIMONI HERBA MAHARANI EN EWAN


TESTIMONI VIDEO HERBA MAHARANI 10


En Ewan, Salak Tinggi, Selangor

Antara kesan terbaik:

1. buat side-income
2. kepuasan dalam hubungan suami isteri
3. Masalah sakit belakang isteri sudah hilang




.... ANDA PATUT MENCUBANYA ...


Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.
En Zaid : 013 - 6940 500


Harga Sekotak Herba Maharani RM65.00 Sahaja

TESTIMONI HERBA MAHARANI PN LINDA



TESTIMONI VIDEO HERBA MAHARANI 10


Pn Linda , Sungai Sekamat, Selangor


Antara testimoni beliau:

1. suami semakin sayang

2. 16 tahun mendirikan r/tangga dan selepas memakan herba maharani,
hubungan semakin intim seakan baru berkahwin

3. hubungan suami-isteri semakin mesra






.... ANDA PATUT MENCUBANYA ...


Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.
En Zaid : 013 - 6940 500


Harga Sekotak Herba Maharani RM65.00 Sahaja

TESTIMONI HERBA MAHARANI CIK MIMI



TESTIMONI VIDEO HERBA MAHARANI 10

Cik Mimi , Sepang, Selangor

Antara kesan yang beliau dapat :


1. Hilangkan angin dalam badan
2. Kulit lebih halus dan gebu
3. Masalah senggugut telah berjaya diatasi
4. Tempoh period yang mengikut masa yg betul






.... ANDA PATUT MENCUBANYA ...

Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.
En Zaid : 013 - 6940 500


Harga Sekotak Herba Maharani RM65.00 Sahaja



Sunday, April 24, 2011

LAGI TESTIMONI VIDEO HERBA MAHARANI 09



TESTIMONI VIDEO HERBA MAHARANI 09

PN JULIE , Sepang, Selangor






.... ANDA PATUT MENCUBANYA ...


Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.
En Zaid : 013 - 6940 500


Harga Sekotak Herba Maharani RM65.00 Sahaja



TESTIMONI VIDEO HERBA MAHARANI 08


TESTIMONI VIDEO HERBA MAHARANI 08

PN EMMA , Kajang, Selangor







.... ANDA PATUT MENCUBANYA ...


Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.
En Zaid : 013 - 6940 500


Harga Sekotak Herba Maharani RM65.00 Sahaja

LAGI TESTIMONI HERBA MAHARANI 7



baby...actually herba ni byk khasiat dia, bermacam2...especially utk pengaliran darah..saya makan ni bukan utk ngandung, cuma ambik khasiat dia jer utk tubuh badan yg sehat. Tapi kalo dah ngandung tu...alhamdullillah la.. it's good utk keputihan, dia memang mencuci rahim... cuba la!!

Kawan baik saya. Masalah penat dan keletihan. Rutin hariannya yang buat 2, 3 kerja sehari. Start dari jam 5 pagi buat kuih untuk jualan, 9pagi - 6ptg di ofis, 8-10mlm mengajar kelas tuisyen. Saya kata dia 'gila kerja'. Masalahnya ialah, lepas jam 10 dah tak larat..letak kepala je, ,hubby melenting . So selepas pengambilan, ternyata kemampuan herba maharani memberi "extra energy" dan juga mengaktifkan hormon androgen (hormon seks) berkesan sekali. Tak lagi masam-masam muka ngan hubby. Bahkan katanya..lebih hebat dari sebelumnya. Tambahan info : 1 x hubungan suami-isteri = 30 minit berjogging = 45 minit berbasikal. So tak nak ke?

Office mate lama saya, usia waktu itu 40 tahun, ada 2 org anak lelaki, yang bongsu berusia 13 tahun. Teringin nak dapat anak perempuan. Dah banyak mencuba pelbagai herba. Saya syorkan la herba maharani, pengambilannya secara berterusan dan istiqamah, Alhamdulillah, tak berapa ingat mungkin selepas setengah tahun, kakak ni disahkan mengandung , tambah lagi seronok..dapat baby girl


.... ANDA PATUT MENCUBANYA ...


Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boeh call/sms

kak ayu : 019.388.1209.
En Zaid : 013 - 6940 500


Harga Sekotak Herba Maharani RM65.00 Sahaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...